نکاتی برای 94 هایی که امیدی به سال دیگه ندارن

mahdie

Re: نکاتی برای 94 هایی که امیدی به سال دیگه ندارن

پستتوسط mahdie » سه شنبه 22 دی 1394, 8:31 am

سلام به همه
منم با صحبت های دوست خوبم موافقم.
با تغییر زمان آزمون من نمیتونم سال دیگه تو آزمون شرکت کنم چون زمانش تقریبا با زایمان من یکیه :P فکر میکنم از بقیه هم سنم بیشتر باشه(متولد63) :D
ولی نا امید نیستم، کلی هم نامه واسه اعتراض به درصد مصاحبه زدم و همچنان پیگیرم.منم دارم زبانم رو تقویت میکنم و تلاش میکنم یه مقاله دیگه بنویسم.یه سری سوال زبان و فلش کارت واژه ها مربوط به سالهای پیش دارم، شاید خودتون هم دانلود کرده باشید ولی اگر کسی می خواد ایمیل بده من واسش میفرستم.در ضمن من می خوام بیولوژی تولید مثل شرکت کنم اگر کسی واسه همین رشته میخونه یه سری مطالب خوب دارم که میتونم واستون ایمیل کنم.
اگه خواستین ایمیل بدین من میفرستم
محمد امین هم درست میگه از این اتفاقات همه جا هست نه فقط تو دانشگاه ، بلکه تو محیط کار و زندگی و... ولی نمیشه به خاطر این مشکلات دست رو دست گذاشت .همیشه یه عده ای با پارتی دانشگاه میرن، سر کار میرن ، سربا زی نمیرن ، پولدار میشن و.. ولی تعدادشون 50 درصدم نیست . با تلاش و توکل میشه موفق شد حتی بی پارتی
زندگی صحنه عشق است و امید کسی از یاس به جایی نرسید.موفق باشید

mqasemi

پستتوسط mqasemi » سه شنبه 22 دی 1394, 8:43 am

سلام مهدیه جان...
منم بیولوژی تولید مثل شرکت کردم و با کارنامه امسال کلا هیچ امید و انگیزه ای واسم نمونده و اصلا نمیدونم سال دیگه شرکت کنم یا نه...ولی میشه مطالبتون در مورد بیولوژی تولید مثل رو بگین؟...شاید دری بشه به سوی امید...ایمیلتون رو میدید؟
پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک...امیدوارم قدمش واسه همه ماها خوب باشه و این معضلمون رو ریشه کن کنه..

تی تی

پستتوسط تی تی » سه شنبه 22 دی 1394, 8:48 am

آقا نیما کارت حرف نداره
به قول یکی از بچه ها 2 نداری

mahdie

پستتوسط mahdie » سه شنبه 22 دی 1394, 10:09 am

مرسی عزیزم.
این ایمیل من mahdietohidi@gmail.com

mqasemi

پستتوسط mqasemi » سه شنبه 22 دی 1394, 10:50 am

ممنون عزیزم...میل زدم

mojdeh

پستتوسط mojdeh » سه شنبه 22 دی 1394, 11:16 am

سلام بچه ها
ممنون بابت حرفای قشنگی که زدین پرامید بود. به امید موفقیت همتون. من با phd 94 موافقم پارسالم که قبول نشدم خیلی ناراحت بودم و از طرفی منابع هم عوض شد ولی به خدا توکل کردم و دوباره خوندم البته امسال هم معلوم نیست با رتبه 40 قبول بشم ولی اگر هم قبول نشدم ناامید نمیشم و سعی میکنم به تلاشم ادامه بدم

Sahar 95

پستتوسط Sahar 95 » سه شنبه 22 دی 1394, 11:38 am

سلام به همه ي دوستان گل
ممنون از اينكه وقت ميذاريد و به هم دلگرمي ميدين، اتفاق هايي كه افتاده نبايد باعث نااميدي مون بشه نبايد دست از تلاش برداريم واگه كسي اينجا كاري رو پيگيري ميكنه مسلما تنها به خاطر خودش نيست پس لازمه همه حمايت كنيم ،به اميد موفقيت همه مون .

بازگشت به “دکترای تخصصی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان