کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95
Re: کمپین اعتراض به تغییرات آزمون دکتری 95
من با ندا موافقم.دیگه صبرم تموم شده خوب نمیشه که
-
بیوشیمی بالینی
من اگه امسال قبول نشم سال بعد شرکت نمی کنم.ولی برای بقیه دوستان حاضرم بیام.به دوستام هم می گم شاید بیان.فقط زودتر اعلام کنید
چه طوره اول یه اطلاعیه بزنیم تو دانشگاههای علوم پزشکی؟! اینطوری خبر اعتراضمون به گوش اساتید و مسیولان هم میرسه!
فکر خوبیه ولی ممکنه مسولای دانشگاه بینن نذارن
تاریخ امتحان مرداد ماه و مشکلی نداره. مشکل اصلی سهم مصاحبه ست. نه تاریخ، حالا آبان ماه هم برگزار با سهم مصاحبه 50 درصد به چه درد میخوره
خب نباید ببینن! اگه. دوست و آشنایی تو دانشگاه داشته باشه کسی مخصوصا تو دانشگاههای تهران و بهشتی راحت تره. فقط میخواهیم تعداد بیشتری باخبر شن؛ چون خیلی ها هستن که به شرایط موجود اعتراض دارن ولی در جریان این سایت نیستن. حالا نمیدونم از کجا باید شروع کنیم!؟!
نه آقای طاعر؛هدف اصلی. ما هم زمان آزمون نیست بلکه کاهش شدید ظرفیتهاست که بهانه ای شده برای مسیولان که بگن چون زمان آزمون عوض شده ظرفیت اومده پایین. اگه ظرفیتی برای آزمون بعدی نباشه یا خیلی کم باشه درصد مصاحبه صفر هم باشه فایده ای نداره.
خوب اگه یکی دو نفر تو دانشگاهای علوم پزشکی بشناسیم میشه از طریق اونا اطلاع رسانی کرد
بچه ها کسی روز شنبه صبح رفته برای اعتراض؟چون الان تو کانال وزارت بهداشت نوشته بود روز شنبه جلوی اعتراض رو گرفتن و هیچ تجمعی صورت نگرفته!!!واقعن خبری بوده یا اینکه اونا خبردار شدن!
ادرس کانال وزارت بهداشت چیه؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 8 مهمان