ارشد ايمني شناسي
-
saeid_mirzayi67
ارشد ايمني شناسي
سلام خسته نباشيد
من ميخواستم ارشد ايمني بخونم
ولي نميدونم از كدوم آموزشگاه بسته بگيرم؟؟؟؟؟؟
.يا اصلا بسته نگيرم رفرنس بخونم!!!!!!.
اگر ميشه 1 راهنمايي كوچولو ميخواستم.
من ميخواستم ارشد ايمني بخونم
ولي نميدونم از كدوم آموزشگاه بسته بگيرم؟؟؟؟؟؟
.يا اصلا بسته نگيرم رفرنس بخونم!!!!!!.
اگر ميشه 1 راهنمايي كوچولو ميخواستم.
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: ارشد ايمني شناسي
اگربتونید وقت داشته باشید رفرنسهاروبخوانید بهتره
-
saeid_mirzayi67
سلام خسته نباشيد
ممنون از راهنمايي شما
اگر امكانش هست در مورد رشته ايمني رفرانس هاي كه مورد نظر شما هست(ايمني_باكتري_بيوشيمي_زيست) با سر فصل ها بفرماييد چون راستشو بخواين رفرانس ها جامع و كلي هستن در مورد سر فصل ها اگر راهنمايي بيشتري بكنين ممنون ميشم.
در مورد زبان هم 1 راهنمايي كنين كه با كدوم كتاب بخونم؟چون زبان من در حد متوسط به پايين.
و اينكه كنكور ايمني(وزارت بهداشت) تقريبا چه تاريخي برگزار ميشه ؟و تا اون تاريخ ميشه رفرانس ها به صورت جامع خوند ؟يا اتكا به بسته ها كافيه؟!!!
و اينكه چند در صد مطالب در بسته ها وجود داره؟
و اينكه من مهر ماه به عنوان دانشجوي ترم آخر كارشناسي علوم آزمايشگاهي انساني (كارآموز) هستم.و خدمت سربازي هم نرفتم با توجه به اين شرايط اگر در كنكور قبول شدم اجازه ادامه تحصيل دارم يا بايد پايان طرح داشته باشم تا بتونم ادامه تحصيل بدم؟
خيلي خيلي ممنون
ممنون از راهنمايي شما
اگر امكانش هست در مورد رشته ايمني رفرانس هاي كه مورد نظر شما هست(ايمني_باكتري_بيوشيمي_زيست) با سر فصل ها بفرماييد چون راستشو بخواين رفرانس ها جامع و كلي هستن در مورد سر فصل ها اگر راهنمايي بيشتري بكنين ممنون ميشم.
در مورد زبان هم 1 راهنمايي كنين كه با كدوم كتاب بخونم؟چون زبان من در حد متوسط به پايين.
و اينكه كنكور ايمني(وزارت بهداشت) تقريبا چه تاريخي برگزار ميشه ؟و تا اون تاريخ ميشه رفرانس ها به صورت جامع خوند ؟يا اتكا به بسته ها كافيه؟!!!
و اينكه چند در صد مطالب در بسته ها وجود داره؟
و اينكه من مهر ماه به عنوان دانشجوي ترم آخر كارشناسي علوم آزمايشگاهي انساني (كارآموز) هستم.و خدمت سربازي هم نرفتم با توجه به اين شرايط اگر در كنكور قبول شدم اجازه ادامه تحصيل دارم يا بايد پايان طرح داشته باشم تا بتونم ادامه تحصيل بدم؟
خيلي خيلي ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
چون رقابت زیاده وازهمه قسمتها سئوال طرح میشه بهتره همه قسمتهای خودمنابع رابخوانید - کتابهای دولوپینگ واکسپندینگ متوسطه وپیشرفته باراهنما- اول تیر - ميشه رفرانس ها به صورت جامع خوند - جزوات ایمنی موسسه بطورکامل امسال عوض میشه بدلیل نوع سئوالات امسال تقریبا90% سئوالات - اگر طرح نرید مشکلی ندارید میتوانید برای 92 شرکت کنید
-
saeid_mirzayi67
سئوال : ارشد ايمني شناسي
سلام خيلي ممنون از راهنمايي واقعا دستتون درد نكنه.
فقط اگر امكانش هست راجع به اين 4 تا درس (ايمني_باكتري_بيوشيمي_زيست) رفرانس هاي رو نام ببريد كه من شروع كنم به خوندن.ممنون ميشم
فقط اگر امكانش هست راجع به اين 4 تا درس (ايمني_باكتري_بيوشيمي_زيست) رفرانس هاي رو نام ببريد كه من شروع كنم به خوندن.ممنون ميشم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ایمنی عباس+وجگانی-باکتری جاوتز-بیوشیمی دولین-زیست مریم خالصی
-
saeid_mirzayi67
زيست مريم خالصي شامل زيست سلولي و ملكولي ميشه كل مطالب رو داره ؟
اين كتاب هاي كه نام بردين واسه قبولي در كنكور اكتفا ميكنن يا مطالب بيشتري هم بايد خوند؟
راجع به سر فصل ها سايت معين توضيحاتي تو قسمت آزمون دادن اين سر فصل ها كامل هستن يا نه؟
اين كتاب هاي كه نام بردين واسه قبولي در كنكور اكتفا ميكنن يا مطالب بيشتري هم بايد خوند؟
راجع به سر فصل ها سايت معين توضيحاتي تو قسمت آزمون دادن اين سر فصل ها كامل هستن يا نه؟
این منابعی که گفتین به زبان فارسی؟یا انگلیسی؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
همه فارسی هستن
-
saeid_mirzayi67
زيست مريم خالصي شامل زيست سلولي و ملكولي ميشه كل مطالب رو داره ؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 14 مهمان