دکتری کدام رشته
-
samiraaminijo
دکتری کدام رشته
سلام من کارشناسی ارشد اقتصاد بهداشت میخونم برا دکتری به نظر شما کدام یکی از این رشته ها بهتر(بیشتر منظورم بازار کار)مدیریت خدمات بهداشت درمانی..انفورماتیک پزشکی_اپیدمیولوژی_اقتصاد ومدیریت دارو_اقتصاد سلامت_سیاست گذاری تغذیه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: دکتری کدام رشته
سلام
مدیریت بهداشتی بهتره البته دانشگاه آزاد یه کمی خرابش کرده همان اقتصاد بهداشت اگر علاقه دارید بخونید
مدیریت بهداشتی بهتره البته دانشگاه آزاد یه کمی خرابش کرده همان اقتصاد بهداشت اگر علاقه دارید بخونید
-
samiraaminijo
سلام ممنون از پاسخگویی سریعتون....کدام یک از رشته هایی که ارشد اقتصاد میتواند شرکت کند از لحاظ جذب هیت علمی شدن و استاد شدن بهتر(اپیدمیولوژی.انفورماتیک.مدیریت...)
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
مدیریت بهتره
مدیریت بهتره
سلام ارشد شیمی تجزیه هستم دکتری پروتئومیکس کاربردی شرکت کنم بهتره یا نانو پزشکی فکر میکنم پروتئومیکس جالب تر و کاربردی تر باشه خواستم لطفا بنده را راهنمایی کنید. آیا دیگه زیر نظر وزارت بهداشت نیست؟ چون توی دفترچه امسال وزارت بهداشت اسمی از پروتئومیکس نبود خیلی ممنونم
ببخشید میشه یه آدرس تلگرام بدید که بیشتر ازتون مشاوره بگیرم
ببخشید میشه یه آدرس تلگرام بدید که بیشتر ازتون مشاوره بگیرم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
باعرض سلام خدمت شما من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم ، قصد شرکت در مقطع دکتری را داشتم ، اما برای انتخاب رشته بین دو رشته روان شناسی بالینی و علوم اعصاب دچار مشکل شده ام و به هر دو علاقه دارم، لطفا امکانش هست مرا راهنمایی بفرمایید آیا تغییر رشته صلاح است یا خیر ؟ سوالی دیگر آیا رشته ی علوم اعصاب بالینی در ایران وجود دارد یاخیر ؟چه دانشگاه ها و کشور هایی این رشته را ارائه می دهند؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بله - همه کشورها این رشته رادارند
ایران
تبریز
تهران
شیراز
کرمان
بله - همه کشورها این رشته رادارند
ایران
تبریز
تهران
شیراز
کرمان
سلام خیلی ممنون از پاسخ گویی شما ، ام به نظر شما برای ادامه کدام یک ارشته ها را انتخاب کنم علوم اعصاب یا روانشناسی بالینی ؟ از نظر آینده علمی و کار؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
روانشناسی بالینی از نظر آینده علمی و کار بهتره ولی خیلی سختتره
روانشناسی بالینی از نظر آینده علمی و کار بهتره ولی خیلی سختتره
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 58 مهمان