از مصاحبتون بگید
-
saedidavoud
از مصاحبتون بگید
سلام دوستان هر کس از فرایند مصاحبه و سوالاتی که میپرسیدن بگه تا بقیه هم از شرایط با خبر بشن
Re: از مصاحبتون بگید
سلام
من مصاحبه زیست فناوری شرکت کردم در اونجا 6 ایستگاه هست که به ترتیب بهتون میگم:
ایستگاه صفر: در مورد تعداد مقالات و سوابق آموزشی سوال میشه. بهتره که یک کپی از تمام مقالات و گواهی همایشها همراه خودتون ببرید چون امکان داره سایت برای اساتید باز نشه و مجبور بشن خودشون کپی مقالات را چک کنن.
ایستگاه اول: در مورد پایان نامه، تکنیکهای پایان نامه و میزان نوآوری در پایان نامه سوال میشه
ایستگاه دوم: حدود ده موضوع در اختیار شما گذاشته می شود و شما باید در مورد یکی از آنها صحبت کنید. بحث تخصصی مورد نظر نیست فقط توانایی شما از نظر شیوه بیان بررسی می شود.
ایستگاه سوم: از شما در مورد سرچ مقاله سوال میشه و اینکه چطور یک مقاله خوب رو انتخاب می کنید، همچنین یه موضوع به شما داده میشه تا در مورد آن مقاله پیدا کنید. هر چیزی که شما سرچ می کنید اساتید در کامپیوتر جلوی خودشون می بینند.
ایستگاه چهارم: در این ایستگاه سوالهای تخصصی در مورد رشته شما پرسیده میشه، البته در مورد رشته ما که اصلا تخصصی نبود.
ایستگاه پنجم: باید خودتون رو به زبان انگلیسی معرفی کنید شامل نام، رشته و دانشگاه محل تحصیل ، عنوان و چکیده پایان نامه، یک متن کوتاه را هم از روی کتاب باید بخونید و ترجمه کنید در ضمن یک برگه به شما می دهند که نتیجه کوتاهی از پایان نامه رو بنویسید.
تعداد و ترتیب ایستگاه ها و مدت زمان هر ایستگاه ممکنه در دانشگاه های مختلف متفاوت باشه مثلا برای عاوم پزشکی تهران 6 ایستگاه بود و مدت زمان هر ایستگاه 5 دقیقه.
من مصاحبه زیست فناوری شرکت کردم در اونجا 6 ایستگاه هست که به ترتیب بهتون میگم:
ایستگاه صفر: در مورد تعداد مقالات و سوابق آموزشی سوال میشه. بهتره که یک کپی از تمام مقالات و گواهی همایشها همراه خودتون ببرید چون امکان داره سایت برای اساتید باز نشه و مجبور بشن خودشون کپی مقالات را چک کنن.
ایستگاه اول: در مورد پایان نامه، تکنیکهای پایان نامه و میزان نوآوری در پایان نامه سوال میشه
ایستگاه دوم: حدود ده موضوع در اختیار شما گذاشته می شود و شما باید در مورد یکی از آنها صحبت کنید. بحث تخصصی مورد نظر نیست فقط توانایی شما از نظر شیوه بیان بررسی می شود.
ایستگاه سوم: از شما در مورد سرچ مقاله سوال میشه و اینکه چطور یک مقاله خوب رو انتخاب می کنید، همچنین یه موضوع به شما داده میشه تا در مورد آن مقاله پیدا کنید. هر چیزی که شما سرچ می کنید اساتید در کامپیوتر جلوی خودشون می بینند.
ایستگاه چهارم: در این ایستگاه سوالهای تخصصی در مورد رشته شما پرسیده میشه، البته در مورد رشته ما که اصلا تخصصی نبود.
ایستگاه پنجم: باید خودتون رو به زبان انگلیسی معرفی کنید شامل نام، رشته و دانشگاه محل تحصیل ، عنوان و چکیده پایان نامه، یک متن کوتاه را هم از روی کتاب باید بخونید و ترجمه کنید در ضمن یک برگه به شما می دهند که نتیجه کوتاهی از پایان نامه رو بنویسید.
تعداد و ترتیب ایستگاه ها و مدت زمان هر ایستگاه ممکنه در دانشگاه های مختلف متفاوت باشه مثلا برای عاوم پزشکی تهران 6 ایستگاه بود و مدت زمان هر ایستگاه 5 دقیقه.
سلام
سحرخانم شما اطلاعی دارین که واسه مصاحبه امسال شرکت تو کنگره ها و کارگاه ها امتیازی داشت یا نه؟
سحرخانم شما اطلاعی دارین که واسه مصاحبه امسال شرکت تو کنگره ها و کارگاه ها امتیازی داشت یا نه؟
سلام، اگر برای همایشها مقاله ای ارسال کرده اید، اون مقاله نمره داره چون از شما سوال میشه که همایش ملی بوده یا بین المللی، مقاله شما به صورت پوستر بوده یا سخنرانی و اینکه شما نویسنده اول هستید یا نه...اما اینکه در حضور همایش بدون مقاله نمره دارد یا نه رو نمی دونم چون حداقل از من در این مورد سوالی نپرسیدن...فقط در مورد تمام مقالاتی که من برای سایت سنجش فرستاده بودم سوال کردند و نمره دادن... من خودم در هشت همایش شرکت کردم که هفت مقاله به صورت پوستر و یکی به صورت شفاهی بود که چکیده اونها رو در سایت گذاشته بودم و اونجا هم نمره اش رو محاسبه کردند...
البته شما هر گواهی نامه ای که دارید رو با خودتون ببرید و اونجا نشون بدید... این ایستگاه تنها ایستگاهی است که زمان طولانی داره و شما فرصت کافی برای صحبت در این زمینه رو دارید...
البته شما هر گواهی نامه ای که دارید رو با خودتون ببرید و اونجا نشون بدید... این ایستگاه تنها ایستگاهی است که زمان طولانی داره و شما فرصت کافی برای صحبت در این زمینه رو دارید...
البته این نکته رو بگم که اگر در این بخش کارگاه هایی که شرکت کرده اید، امتیازی نداشته باشد ولی در ایستگاه پایان نامه می تونه کاربرد داشته باشه چون در ایستگاه پایان نامه از من سوال کردند که شما با چه تکنیک هایی آشنا هستید، من اشاره کردم که تکنیک اصلی پایان نامه من کشت بافت بوده اما در آزمایشگاه با تکنیک های مولکولی هم آشنا شدم... شما در این بخش هم می تونید با نشان دادن گواهی شرکت در کارگاهها به اونها بگید که علاوه بر تکنیکهای پایان نامه به تکنیک های دیگری هم مسلط هستید...
خیلی ممنون سحرخانم بابت پاسختون.ایشالا که موفق باشین
سلام سحر خانم خیلی عالی توضیح دادید. بقیه بچه ها هم اگه تجربیاتشون در اختیار بگذارند عالی میشه
خواهش می کنم..امیدوارم که شما هم موفق باشید.
-
Sudiyeh2992
سلام
تغذيه هستم
باميانگين ٥٧ مصاحبه چند بگيرم بينالملل تبريز يا روزانه اهواز قبول ميشم؟
شانسي دارم؟
ممنون
تغذيه هستم
باميانگين ٥٧ مصاحبه چند بگيرم بينالملل تبريز يا روزانه اهواز قبول ميشم؟
شانسي دارم؟
ممنون
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
بالای 20باید بگیرید - بله
بالای 20باید بگیرید - بله
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 6 مهمان