کارنامه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: کارنامه
سلام
کارنامه امسال یک هفته دیگه
بله
کارنامه امسال یک هفته دیگه
بله
با سلام
کارشناس محترم حداقل میانگین دروس برای قبولی در ازمون پزشکی مولکولی چه قدر باید باشد؟ در ژنتیک پزشکی چه طور؟
کدام کنکور سخت تر است؟ برای مصاحبه در این دو رشته حداقل رزومه چگونه باید باشد؟
با تشکر فراوان
کارشناس محترم حداقل میانگین دروس برای قبولی در ازمون پزشکی مولکولی چه قدر باید باشد؟ در ژنتیک پزشکی چه طور؟
کدام کنکور سخت تر است؟ برای مصاحبه در این دو رشته حداقل رزومه چگونه باید باشد؟
با تشکر فراوان
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
%60
%80
ژنتیک
حداقل سه مقاله معتبر
%60
%80
ژنتیک
حداقل سه مقاله معتبر
خیلی ممنون از اینکه پاسخ گوی سوالات ما هستید. سوال دیگه ای که داشتم : نصف پایان نامه ی من یک طرح تحقیقاتی شد آیا این طرح با توجه به اینکه پایان نامه ی من بوده؛ رزومه برای من محسوب میشود؟
-
samira22222
zahra213 نوشته شده:خیلی ممنون از اینکه پاسخ گوی سوالات ما هستید. سوال دیگه ای که داشتم : نصف پایان نامه ی من یک طرح تحقیقاتی شد آیا این طرح با توجه به اینکه پایان نامه ی من بوده؛ رزومه برای من محسوب میشود؟
سلام خیلی عالیه بله رزومه محسوب میشه من چند تا از دوستام امسال مصاحبه پزشکی مولکولی و ایمونولوژی و بیوتک رفته بودن
اون دوستم که ایمنی رفته دقیقا شرایطش مثل شما بود بخشی از پایان نامه ش یه طرح تحقیقاتی شده بود و میگفت تو ایستگاه پایان نامه خیلی خوششون اومده بود اساتید.
چه قد خوب مرسی انرژی گرفتم.
-
samira22222
zahra213 نوشته شده:چه قد خوب مرسی انرژی گرفتم.
خواهش میکنم کاری نکردم
شما چه رشته ای میخاید آزمون بدید؟
خواهش میکنم کاری نکردم
شما چه رشته ای میخاید آزمون بدید؟[/quote]
من یا ژنتیک پزشکی یا پزشکی مولکولی. شما چه طور؟ بعد یه سوالی دلشتم اینکه من برای طرح هیچ مدرکی چیزی ندارم فقط کد طرح و میدونم ایا باید مدرک داشته باشم؟
شما چه رشته ای میخاید آزمون بدید؟[/quote]
من یا ژنتیک پزشکی یا پزشکی مولکولی. شما چه طور؟ بعد یه سوالی دلشتم اینکه من برای طرح هیچ مدرکی چیزی ندارم فقط کد طرح و میدونم ایا باید مدرک داشته باشم؟
-
samira22222
zahra213 نوشته شده:خواهش میکنم کاری نکردم
شما چه رشته ای میخاید آزمون بدید؟
من یا ژنتیک پزشکی یا پزشکی مولکولی. شما چه طور؟ بعد یه سوالی دلشتم اینکه من برای طرح هیچ مدرکی چیزی ندارم فقط کد طرح و میدونم ایا باید مدرک داشته باشم؟[/quote]
بله باید حتما مدرک داشته باشید
من امسال پزشکی مولکولی امتحان دادم و مجاز نشدم چون نخونده بودم.
ولی میخام یه رشته دیگه امتحان بدم من برام مهم نیست اگه چن سال پشت کنکور بمونم من برام مهمه که اینده داشته باشه و به رشته م علاقه داشته باشم. من نمیخام یه دکتر بیکار باشم اینده پزشکی موکولی اصلا خوب نیست ولی سلولی کاربردی چون جدیده احتمال جذبش بیشتره و احتمال قبولیش هم بیشتره. ژنتیک و بیوتک و اینام که خیلی خوب هستن.
با وجود همه اینا مهمتر از هر چیزی علاقه س بر اساس علاقه تصمیم بگیرید.
البته احتمالا کنکور 96 به خاطر نی نی کوچولوم فک نکنم برسم خوب بخونم.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 6 مهمان