با درود
من کارشناس ارشد پرستاری هستم و الان چهار سال است که رشته بیولوژی تولید مثل امتحان دادم دو بار برا مصاحبه دعوت شدم . امسال و دو سال پیش من ۲۰ واحد تدریس دارم، پوستر و سخنرانی ۳ تا ، دو تا مقاله داخلی علمی پژوهشی ، و دو تا طرح تحقیقاتی ولی نمیدونم چرا اینقد نمره مصاحبه اینقد بهم کم میدن دو سال پیش که فقط یک مقاله داشتم بهم ۱۵ دادن و امسال با اینکه سی ویم بهتر بود بهم ۲۶ دادن البته رتبه کتبیم ۱۸ بودم میدونم برا قبول شدن کافی نبود ولی توقع این نمره کم از مصاحبه رو هم نداشتم و الان خیلی نا امید و سر در گم شدم اگه قرار باشه توی مصاحبه اینقد بهم کم بدن من حتی اگه رتبه یک هم بشم قبول نمیشم میخوام بدونم ایا امکان داره بخاطر اینکه من رشته ام پرستاری هست اینجوری بهم نمره میدن ؟چکارکنم دوباره همین رشته رو امتحان بدم؟یا بهتره وقتمو تلف نکنم برم برا پرستاری بخونم؟ایا راهی داره که توی این رشته قبول شم اگه میشه راهنمایی کنید
با سپاس
مشاوره انتخاب رشته
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
Re: مشاوره انتخاب رشته
سلام
کلا نمرات مصاحبه بخشیش سلیقه ایه یکیو نخوان نمره خوبی بهش نمیدن ربطی به پایتون هم نداره
چون ظرفیتش کمه پرستاری بهتره
کلا نمرات مصاحبه بخشیش سلیقه ایه یکیو نخوان نمره خوبی بهش نمیدن ربطی به پایتون هم نداره
چون ظرفیتش کمه پرستاری بهتره
سلام.ببخشید میتونید درصدهاتونو بگید؟ممنون
با سلام،
من لیسانس سلولی مولکولی دارم و ارشد هم زیست سلولی مولکولی خوانده ام. قصد شرکت در دکتری ایمونولوژی پزشکی دارم. آیا میتوانم بعد از اتمام تحصیل در این رشته مجوز/پروانه از نظام پزشکی را برای تاسیس آزمایشگاه بالینی را دریافت کنم؟
با تشکر
من لیسانس سلولی مولکولی دارم و ارشد هم زیست سلولی مولکولی خوانده ام. قصد شرکت در دکتری ایمونولوژی پزشکی دارم. آیا میتوانم بعد از اتمام تحصیل در این رشته مجوز/پروانه از نظام پزشکی را برای تاسیس آزمایشگاه بالینی را دریافت کنم؟
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
سلام
خیرنمیتونید
خیرنمیتونید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان