ایمنو؟؟
-
fani to del
ایمنو؟؟
سلام برای ارشد ایمنولوزی کتاب بیوشیمی چی بخونم؟هاربر ولینجر سنگینن!ایادانشگاه ازاد کارشناسی ارشد ایمنولوزی داره؟؟مرسی
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
جواب: ایمنو؟؟
از کتابهای خلاصه تر مثل پروین پاسالار و... -آزاد نداره
-
fani to del
سئوال : ایمنو؟؟
سلام من ترم 5میکروبیولوژی هستم میخام برای ارشد ایمنولوژی امتحان بدم ازالان بخونم میشه یه رتبه خوب قبول شم؟روزی چند ساعت بخونم ؟ازچه درسی شروع کنم؟؟مرسی
سلام
از چه سایتی میشه فهمید دانشگاه ازاد برای ارشد علوم پزشکی چه رشته و در چه شهرهایی پذیرش داره؟
از چه سایتی میشه فهمید دانشگاه ازاد برای ارشد علوم پزشکی چه رشته و در چه شهرهایی پذیرش داره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
توگوگل سرچ کنید یا سایت azmoon.net
-
fani to del
سلام برای شروع درس خوندن ازچه درسی بخونم برای ارشد ایمنولوژی میخام بخونم الان ترم5هستم.چه درسهای در اولویت هستن؟متشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
زبان وایمنی
-
fani to del
سلام من کارشناسی میکرو میخونم ترم 5هستم برای ارشد تردید دارم چی بخونم ایابیوتکنولوژی دارویی ایندش بهتره یا ایمنولوژی؟؟باتوجه به اینکه رشته های بیرا بزشکی اشباع شدن شما توصیه میکنین من چی بخونم که اینده شغلی خوبی داشته باشه؟؟؟
متشکرم
متشکرم
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
ایمنی شناسی- وضعیت گرایشهای علوم آزمایشگاهی مثل ایمنی ، میکروب پزشکی و... بهتره
-
fani to del
سلام
من برای ارشد به رشته ایمنولوژی علاقه دارم ولی از بس گفتن قبولی توی این رشته سخته دلسرد شدم وهیچ انگیزه ای ندارم بکلی از درس زده شدم !!!
چکارکنم روحیه ام دوباره برگرده؟؟باتوجه به اینکه رشته کارشناسیم میکرو هست آیا واقعا امیدی ب قبولی نداشته باشم؟؟ممنون
من برای ارشد به رشته ایمنولوژی علاقه دارم ولی از بس گفتن قبولی توی این رشته سخته دلسرد شدم وهیچ انگیزه ای ندارم بکلی از درس زده شدم !!!
چکارکنم روحیه ام دوباره برگرده؟؟باتوجه به اینکه رشته کارشناسیم میکرو هست آیا واقعا امیدی ب قبولی نداشته باشم؟؟ممنون
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: Bing [Bot] و 13 مهمان