ازمون مهندسی پزشکی مرحله 5

alipour

ازمون مهندسی پزشکی مرحله 5

پستتوسط alipour » یک شنبه 20 اسفند 1391, 10:15 am

با سلام
اولین ازمون جامع بیوالکتریک اصلن جامع نبود ودروس سیگنال و فیزیک تمرکز به روی یک مبحث خاص داشتن.
درس سیگنال اصلا سیگنال نبود ودرس کنترل بود که جز دروس کنکور نیست
اصلن از درس مقدمه ای بر مهندسی پزشکی سوال نیامده بود.
در درس الکترونیک 5 سوال الکترومغناطس امده بودکه باز هم جز دروس کنکور نیست.
تعداد سوالها هم مطابق کنکور نبود. ریاضی در کنکور 20 تا اینجا 10 تا.الکترونیک 10تا که اینجا 20 تا بود. مدار هم به همین ترتیب.
لطفا پیگیری بفرمایید ازمون بعدی این طور نباشد، و وقت و هزینه ی ما را هدر ندهید. خواهشمندم پیگیری فرمایید.

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

جواب: ازمون مهندسی پزشکی مرحله 5

پستتوسط کارشناس آموزشی » یک شنبه 20 اسفند 1391, 12:18 pm

باتشکر از شما که اطلاع دادید پبامتون ارجاع داده شد تاپیگیری بشه

alipour

پستتوسط alipour » پنج شنبه 24 اسفند 1391, 12:18 pm

سلام
از وقتی که ازمون رو دادم دچار افسردگی شدم اخه چرا وقتی طراح متخصص واسه این طور رشته ها ندارید ازمونشو میذارید؟ فیزیک پزشکیش ، فیزیک پیش دانشگاهی بود نه پزشکی
اناتومی از مبحث اعصاب فقط سوال امده بود. من کاملا درس سیگنال و فیزیک پزشکی رو مسلط بودم و امید داشتم بالا 70 بزنم اما سر جلسه شکه شدم . حتی یه نفر که تحصیلات متوسط هم داره تو این رشته میدونه که درس کنترل یه چیزه دیگه و جدا از سیگناله من نمیدونم رو چه حساب از این درس سوال اوردن درسی که اصلا تو کنکور اسمی ازش ذکر نشده. فک میکردم میشه با این ازمونا خودمو بسنجم اما جای تاسف داره واسه موسسه معین و چشمم اب نمیخوره که ازمون بعدی اصلاح بشه. حیف این همه هزینه

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » پنج شنبه 24 اسفند 1391, 4:12 pm

برای آزمون بعدی حتما درستش میکنند

alipour

Re: ازمون مهندسی پزشکی مرحله 5

پستتوسط alipour » چهار شنبه 21 فروردین 1392, 7:17 am

واقعا که!!!!
این ازمونم مثل قبل با کلی اشکال
جای شکرش باقی بود که تعداد سوالا درست شده بود!
اخه چرا با ما ها بازی میکنید
شدیم موش ازمایشگاهی واسه موسسه به نام معین!
جای تاسف داره

moeink

Re: ازمون مهندسی پزشکی مرحله 5

پستتوسط moeink » چهار شنبه 21 فروردین 1392, 7:31 am

سلام
من آزمونهای جامع مهندسی پزشکی بیوالکتریک رو که 4 آزمون می باشد ثبت نام کردم و 200 هزار تومان هزینه دادم- چندتا موضوع مطرحه که خواهشمندم یکی پاسخگو باشه - این موسسه به نظر من با یه سری افراد محدود تو یه رشته خاص داره اداره می شه و اصلا تخصصی نیست - دلیل این حرف اینه که توی آزمون جامع اول از 7 تا درس سوال اومده بود در حالی که توی دفترچه راهنمای کنکور 6تا درس برای این رشته ذکر شده و یه سری افتضاحات دیگه که با ذکر اونها امیدوار بودیم توی آزمون دوم تکرار نشه اما بی فایده بود-
من در رابطه با تمام درس ها مفصل توضیح میدم و اشکالات رو ذکر می کنم تا شاید طراحان یا شاید کپی کنندگان سوالات مهندسی پزشکی کمی تامل کنند
اولین درس ریاضی مهندسی است که همونطور که از اسمش مشخصه ریاضی مهندیسیه و ریاضی 1 و ریاضی 2 2 تا درس جدا از این درس هستند و پیش نیاز ریاضی مهندسی می باشند که با استناد به کنکور سالهای اخیر مهندسی پزشکی به احتمال خیلی خیلی کم شامل یک تا دو سوال توی کنکور هستند در حالی که این آزمون از ریاضی مهندسی و درس معادلات حتی یک سوال هم نیومده بود و این اصلا پذیرفتنی نیست و واقعا افتضاحه- معادلات هم در کنکور سالهای اخیر سوال داره

درس بعدی مدار و الکترونیکه که کاملا سوالات کپی کنکورهای سراسری است و در آزمون دوم چندتا سوال تعریفی آورده شده بود که نشان دهنده علم پایین طراح نسبت به درس الکترونیکه-

درس بعدی سیگنالها و سیستم ها می باشد. لطفا در این قسمت دقت کنید که در کنکور سراسری وزارت علوم درسی با عنوان سیستم های کنترل خطی داریم که قسمتی از نام این درس با درس سیگنالها و سیستم ها مشترک است و طراح این دو را با هم اشتباه گرفته و در آزمون های جامع از این دو درس یکجا سوال می آورد اما در دفترچه راهنمای وزارت بهداشت فقط نام درس سیگنالها و سیستم ها آورده شده است و اصلا اشتباهات به این واضحی آنهم با توجه به اینکه بعد از آزمون اول تذکر دادیم پذیرفتنی نیست و واقعا عجیب است اما شاید هم منظور طراح این است که با طاراحان سوال کنکور رابطه دارد و خبر دارد که امسال کنترل وارد سوال ها خواهد شد که اگر اینگونه است لطفا اطلاع رسانی شود اما همانطور که گفتم با توجه به اینکه در دفترچه راهنمای کنکور نامی از این درس ذکر نشده است عقلا سوالی از درس سیستم های کنترل خطی طرح نخواهد شد و فقط سیگنالها و سیستم ها در کنکور دارای سوال خواهد بود که حتی نام این درس بر روی دفترچه سوالات به اشتباه سیستم ها و سیگنالها نوشته شده است که خواهشمندم قرارداد ها و نام ها و استاندارد ها را به میل خودتان تغییر ندهید.

درس بعدی فیزیک پزشکی است که واقا ناشیانه سوالات طراحی شده بودند که حتی بعید می دانم اصلا این سوالات طراح داشته باشند چراکه فقط از مبحث پزشکی هسته ای سوال آمده بود و اصلا جامع نبود و حتی در بعضی سوالات با علم طراح به این موضوع که سوالات از مبحث پزشکی هسته ای هستند اصلا ذکر نشده بود که آیا منظور از آن تست در پرتو درمانی و پزشکی هسته ای است یا در مبحث رادیولوژی که باعث شک و اشتباه در داوطلب شد و سوالات به صورت سوالات کلاسی از یک مبحث آورده شده بود.

درس بعدی آناتومی می باشد که علی رقم استاندارد بودن سوالات باید اینو به طراح بگم که دوست عزیز این رشته مهندسی پزشکی می باشد و کنکور آناتومی نیست که سوالات رو تا این حد تخصصی و ریز طرح می فرمایید و لطفا با استناد به کنکور سالهای قبل که از هر مبحث یک سوال می آید خواهش دارم موضوعی و از یک فصل و مبحث خاص سوال ندهید

در مجموع از دوست یا دوستان طراح آزمون های مثلا جامع مهندسی پزشکی خواهش دارم که حداقل برای طرح سوال بمنظور آشنایی با این رشته و استاندارد طراحی سوال برای این رشته و درس ها خواهشا و لطفا یکی دو سال از کنکورهای مهندسی پزشکی وزارت بهداشت رو ببینن و بعد سوال طرح کنن حتی اگر سوالات رو از روی کنکور سالهای قبلی کپی کنن بهتر از این نحوه سوال دادنه

مدیر و مشاوران محترم موسسه معین خواهش دارم کیفیت را بالا ببرید و از طراحان سطح پایین حداقل با فیلتر رضایت شرکت کنندگان در آزمون ها استفاده بفرمایید تا نام موسسه و شان و رتبه آن زیر سوال نرود
با تشکر
جمعی از شرکت کنندگان آزمون ها

کارشناس آموزشی
مدیر سایت

پستتوسط کارشناس آموزشی » چهار شنبه 21 فروردین 1392, 2:12 pm

دوست عزیز اگر از آزمونهای مهندسی پزشکی انقدر ناراضی هستید چرا انصراف نمیدید ، انصراف بدید و هزینه ای را که پرداخت نمودید دریافت کنید
میتوانستید از آزمون قبل هم اینکاروبکنید

moeink

پستتوسط moeink » چهار شنبه 21 فروردین 1392, 3:09 pm

چون آزمون قبل گفتید درست میشه
وقتی پاسخ یک کارشناس و مدیر نسبت به انتقادات اینگونه باشه دیگه چه انتظاری میشه داشت-متاسفم

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان