مشاوره
جواب: مشاوره
این رشته ها اصفهان پذیرش نداره؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
رفاه حدود60نفر-بلایا150- رفاه بالای 40 بلایابالای 55باید باشه
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
پذیرش نداره
باسلام و سپاس بابت پاسخ سوال قبل
1- در مصاحبه مقالاتی که داریم و پایان نامه ارشد مگه نه اینکه دقیقا باید مرتبط با رشته ارشد باشه؟ یا لازم هستش که حتما مرتبط با رشته ای که در ازمون دکترا شرکت کردیم هم باشه؟
2- اگه کسی در ازمون دکترا رتبه خیلی خوبی بیاره بازهم امکان داره در مصاحبه رد بشه؟ منظور اصلی من اینه که نتیجه نهایی نمره کتبی + نمره مصاحبه است اگه کسی نمره کتبیش خوب باشه و در مصاحبه نمره کم بیاره اما در مجموع نمره کلش با احتساب نمره مصاحبه بتونه رتبه کسب شده در مرحله اول (کتبی) را در مقایسه با رقبای خودش حفظ کنه بازهم امکان داره به دلیل نمره کم مصاحبه رد بشه؟
1- در مصاحبه مقالاتی که داریم و پایان نامه ارشد مگه نه اینکه دقیقا باید مرتبط با رشته ارشد باشه؟ یا لازم هستش که حتما مرتبط با رشته ای که در ازمون دکترا شرکت کردیم هم باشه؟
2- اگه کسی در ازمون دکترا رتبه خیلی خوبی بیاره بازهم امکان داره در مصاحبه رد بشه؟ منظور اصلی من اینه که نتیجه نهایی نمره کتبی + نمره مصاحبه است اگه کسی نمره کتبیش خوب باشه و در مصاحبه نمره کم بیاره اما در مجموع نمره کلش با احتساب نمره مصاحبه بتونه رتبه کسب شده در مرحله اول (کتبی) را در مقایسه با رقبای خودش حفظ کنه بازهم امکان داره به دلیل نمره کم مصاحبه رد بشه؟
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
دقیقا نه ولی باید مرتبط باشه- بله
بله-خیرملا مجموع امتیازاته
بله-خیرملا مجموع امتیازاته
باسلام و سپاس از پاسخهای شما
با توجه به توضیحی که فرمودین اگه من بخوام ازمون دکترا مدیریت خدمات درمانی و بهداشتی شرکت کنم حتما لازمه که مقالاتی در این زمینه داشته باشم؟ تمام مقالاتی که دارم در ارتباط با آموزش هست با توجه به رشته ارشدم
بااحترام
با توجه به توضیحی که فرمودین اگه من بخوام ازمون دکترا مدیریت خدمات درمانی و بهداشتی شرکت کنم حتما لازمه که مقالاتی در این زمینه داشته باشم؟ تمام مقالاتی که دارم در ارتباط با آموزش هست با توجه به رشته ارشدم
بااحترام
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
بله لازمه مفالات مرتبط داشته باشید
با سلام و وقت بخیر
من می خوام واسه امسال دکتری بیوتکنولوژی پزشکی شرکت کنم ....البته کارشناسی ارشد کشاورزی دارم....2 سوال دارم:
نحوه شرکت در آزمونهای آزمایش و بسته های اموزشی
ایا من میتونم پروتومیکس هم شرکت کنم
با تشکر
من می خوام واسه امسال دکتری بیوتکنولوژی پزشکی شرکت کنم ....البته کارشناسی ارشد کشاورزی دارم....2 سوال دارم:
نحوه شرکت در آزمونهای آزمایش و بسته های اموزشی
ایا من میتونم پروتومیکس هم شرکت کنم
با تشکر
-
کارشناس آموزشی
- مدیر سایت
باموسسه تماس میگیرید و ثبت نام میکنید اگر شهرستان هستید مراجعه به نمایندگی 88940962
پروتئومیکس نمیتونید
پروتئومیکس نمیتونید
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان